Hundvakt..

..är jag fortfarande. Sitter hemma hos pappsen och ugglar i min ensamhet. Har precis kommit upp ur ett skönt bad. Så nu känner ja mej fräsch igen ;)
Idag har jag varit på jobbet och hälsat på, tog såklart hunden me mej.
Flirtade lite med E och P så att jag fick jobba i morgon =D Weeee!! Fan va kul det ska bli!! Var ett tag sen jag satte på mej arbetskläderna... och på ett sätt så är det lite oroande.. tro om dom fortfarande passar.. =S Eller om jag får gå byxlös i morgon =S det återstår att se. Sen sitter ju inte pengarna som ett slag i magen direkt..

Nej, nu ska jag ut på blocket och leka lite.
Hoppas ni har det bra!!! det har jag nu, och säkert snart med!

Älskade lilla Plupp!! Krya på dej nu så ses vi nog i morgon.. Då kommer jag och den röda faran tillbaka ;) Då blir det slut på friden =P


Hur svårt får det vara??

Just nu sitter jag i en lite jobbig situation. det här är inte alls lätt.. Ska jag tacka JA? ska jag inte? Hur blir det med allt?
Jadu, det här är fan inte lätt..

Men det som är skönt i mitt liv just nu är att jag sitter i Ryssa =D (Dalarna) ;)
Här känner ja mej faktiskt lite som hemma (Förlåt Linda och Järkis) :$
Det är så skönt att komma hit och släppa lite av livet i Sundsvall (läs pluggandet).
Jag tycker att det är skönt att komma hit och "slippa" tänka på plugget hela tiden, men nu kom ju det där med stort D upp.. och då kan ja ju inte släppa det ändå.. det blev faktiskt jobbigare nu..

Men men, livet lever vidare.. frågan är hur länge jag får vara med.

Hoppas det är bra med er, det är bra med mej, men det går just nu i vågor.. i väldigt stoora vågor...

Puss på er!!

Torsdag!!

Ja, snart fredag =D Längtar som fasen.. för i morgon blire skräpmat och hockey =) det har ja längtat efter..
dagen idag har varit lite spännande. Var först i skolan och sen gick jag en sväng ner på stan med Linda och Sara.

Gårdagen bjöd på föreläsningar till kl 16. efter det gick jag hem och åt och diskade. Vid ca 18:30 kom Sara och Sanna hem till mej. det blev massa spelande och lite vin ;)  Sen vid 21 kom Linda och höll oss lite sällskap. Vi hade jätteklu! Kvällen slutade kl 01 och då hade även en diskussion om skolan avverkats.

Nu ska ja läsa lite inför lektionen i morgon.
Hoppas ni har det bra allihopa!!

Dalarna och ryssa, snart kommer jag!!!!! ;)

Smart!!

Jag har hittat en sida som säkerligen underlättar för många (bla mej).
En riktigt smart idé, och sen kan man ju inte klaga på killens utseende heller ;)

Klicka HÄR för att komma till sidan.

Hej hopp!!

Kursstart!!

Jag var/är riktigt peppad inför den här kursen som hade sin början igår. Men den energin tog snabbt slut. Gårdagens kväll är ingen som kommer kommas ihåg som positiv. Inget går enligt planerna och det här tar bara musten ur mej.. Jag har snart ingen energi kvar. Jag trodde att jag skulle få lite mer energi i slutet av veckan, men det sket sig det med. Så fort det blir minsta framsteg så blir det samtidigt 3 steg bakåt. När fan ska ja ta mej framåt??
                
                                                                                   "Nej, jag är int bitter."

Nej, nu ska jag få i mej lite frukost och försöka se det lite ljust, men just nu famlar jag bara i mörker.


                                            Sorg
och besvikelse är dom ord som passar bäst in i mitt liv just nu!!

Säger bara det.. Mat!!!

Ja ni.. jag är egentligen lite lättad idag över att festen i morogn är inställd.. för annars hade ja bangat..
Dagen igår bestod av en liten tur på stan för att inhandla tyg till min fondvägg som jag har planerat under en tid nu. Efter det så gick vi förbi Systemet och subway.. Vi gick hem till sara och åt mackorna, kl är då ca 15. Efter det så översatte sara en engelsk artikel medan jag "sov" mot hennes axel.. =P När hon var klar med det så gick vi upp till mej och började fixa med tyget. För bilder, gå in på sarajbackman.blogg.se .. När det var klart så öppnade vi upp en baginbox som inhandlats på systemet, kl är då ca 20:00.. Vilket inte var det smartaste vi gjort, så här dagen efter.. Igår var det tydligen en jättebra idé..
Jag kan säga såhär.. Min dag har spenderats i sängen och med huvudet i toastolen.. Mmm.. resultatet efter endast 2 glas vin. Men jag kan ge er ett litet tips: Ät mat innan ni börjar dricka alkohol. Maten igår bestog endast av en macka kl 15.. och det är inte det smartaste ja gjort i mitt liv. Men jag mådde som jag förtjänade idag.. fast jag drack med måtta..
Kroppen slappnade av då jag klarat en termin utan större problem, jag är helledig i 4 dagar innan nästa kurs börjar.. Sen ingen mat och alkohol på det.. det gjorde sitt.. =S Men jag har lärt mej en läxa.. iaf tills nästa gång det händer.. för det lär säkert inte vara den sista gången..

Jag sitter i sängen med fönstret öppet, dom har fest i nån lägenhet i huset.. och jag är inte avis kan ja lova.. jag hoppas och tror att jag mår bättre än dom i morgon ;)
Festat på en torsdag?! det har ja gjort iaf en gång tidigare.. i somras, och vi vet ju hur det slutade.. Eller hur Jocke.. ;) haha.. =P
Nej, nu ska ja nog äta lite mer inan jag sover, då min kropp har stött bort allt som gått förbi svalget idag.. Men på kvällen har jag faktiskt lyckats få ha lite kvar.. Så jag hoppas på det igen!!

God natt och sov gott!! I Love and miss you guys!!

T2 avslutad!!

Japp, idag har jag gjort det sista i termin 2. Underbart skönt! Opponeringen gick faktiskt riktigt bra!! Skönt!!
Nu ska ja njuta lite av de lediga dagarna fram tills måndag. I morgon ska ja dock hjälpa linda att plugga, men det gör jag så gärna!!
Nej, nu blire lite städning och plockning!!
Ha det bra!!
Puss å Kraam!!!
I miss you guys!!!

Helvetesdag

Japp, idag är det ingen bra dag.. Eller, den började ju bra.. men nu har jag världens huvudvärk, världens mensvärk och känner mej allmänt kass. Dagen började med frukost och dusch som vanligt, sen gick jag till Linda för att plugga.
efter det har det bara gått utför, jag har dock fått i mej lite mat. Just nu sitter jag och försöker skriva klart min diskussion till rapporten.
Saker och ting går inte riktigt som "planerat", men det fixar vi nån annan gång. Lördagens "mys" blev inställt och tydligen även söndagens ;) haha!! Men men, det blir fler tillfällen.. right PLUPP?? ;)

Nej, nu ska ja sätta mej in i den här diskussionen och skriva klart den så att jag slipper sitta här hela natten. Ja, den ska såklart vara inne i morgon.. Ni känner väl mej?! ;)

Puss på er!!

Plugg

Japp, även dagen idag kommer fyllas med plugg. Ska strax iväg till Linda för att prata om morgondagens opponering. Sen har vi som sagt opponering i morgon till kl 12. Sen är jag ledig fram tills måndag då vi startar en ny kurs. Men på ons em har jag lovat att hjälpa sara att plugga och på tors ska jag hjälpa Linda att plugga lite, om hon nu vill ha min hjälp ;)

I helgen fanns det planer på en ev fest eller iaf samling med massa trevligt folk, men vi får styra om det och fixa det en anan helg. det blir nog inga problem. För nog ska det vankas fest här inom snar framtid, Eller hur brudar?! ;)

Nej, nu måste jag gå. ska vara hos Linda om 10 min!

Puss å Kraam!!

Lördag = Tenta

Japp, idag ska ja skriva en tenta.. rättare sagt om ca en timme.. Har inte riktigt vaknat än.
Sitter i mitt kök (vart annars) ;) och väntar på att frukosten ska serveras... antar att jag då får sitta här länge, för den verkar inte ha nå planer på att hoppa ur kylskåpet.
den här veckan har jag lyckats fylla med plugg och sara-tid ;) Hon förgyller min vardag här uppe!!
Nej, nu måste jag nog plocka fram lite frukost, den verkar behöva lite hjälp på traven. Sen ska ja möta Linda 8:30 för sällskap till tentan!

Hörs senare!!
Tycker om er!! Det vet ni!!

Nytt år!!

Ja, nu är det 2009 och nya möjligheter!!
Jag har haft det underbart under jul och nyår. Tack vare L, J och J! H och D har åxå varit underbart sällskap!!
Jag saknar er redan folk!! Just nu vill jag bara att det ska bli sommar - 09 då jag åtefinns på granngården i Mora, som det ser ut för tillfället. Snacka om dreamteam och hur jävla kul ska vi inte ha det då. =D Jag skrattar redan för mej själv på bara tanken..
Jag funderar lite på hur det ska bli med mitt liv.. utan att komma fram till något vettigt.. den som lever får se.. Just nu blir det en dag i taget.

Nu ska ja sova, för idag har jag haft en dålig dag. jag är glad att jag inte har lyckats skälla på nån eller bett någon dra å helvete.. jag har hållt mej lite för mej själv idag.. Städning och tvättning har stått på schemat tillsammans med pluggande.. som vanligt..

God natt och soov gott!!

Tack för att ni finns!!! Ni vet vilka ni är!! Tack för att ni får mej att skratta och uppskatta livet lite mer!!
Ibland behövs det åxå!!

RSS 2.0