Måndag!!!

Idag är det återigen måndag.. I helgen har jag träffat folk =D
I fredas kom anders bror och tre värmlänningar in genom dörren och sade hej.. En av dom har jag träffat förr.. Det verkar vara trevliga pojkar det där.. Låter iaf underbart när dom pratar ;)
I lördas åkte jag till Plupp som blev ett år äldre och vi åt underbart god mat, fikade lilte.. fikade lite mer.. sen fikade vi ännu mer..;) Efter det så blev det en tur ner i källaren till frysen och spritförrådet ;) Det blev en varsin skål med glass..=D och spriten stog orörd på bordet dagen efter.. Den var ju fin att titta på ;)
Igår så hände det inte så mkt.. det blev wallander filmen på kvälle, men tyvärr bara till nyheterna.. sen var vi alldeles för trötta för att se resten..

Nej, nu ska ja röra på fläsket lite.. är inte 100 idag känner ja.. mår inte så bra.. kanske ska ta lite att äta..

Puss å Hej!!

Jahapp!!

Då var det gjort.. Då har ja fått svar på det =P

Ja börjar bli så trött på att alla tidningar skiver om "skandalen".. Carola gick inte vidare.. Vadå skandal?  Är det ingen som förstår att man e fruktansvärt trött på henne och hennes EGO?! Hon hade ju tagit ut segern i förskott.. hon om nån borde väl veta att man inte kan göra det.. Förhoppningsvis har hon lärt sig det nu iaf.. Sen var NORDMAN helt kung!!! Och ja!! Jag röstade på Nordman!! dels för att:
1. Jag är fruktansvärt trött på Carola
2. Johnsson är inte så bra
3. Nordman är KUNG!! Det har han alltid varit!!
4. Nordmans låt var bra!!
5. Nordman var deras motståndare!!

Nej, nu ska ja städa, äta, diska och packa!! För i morgon blire hemfärd!!

Tack Plupp för att du finns i mitt liv!! ;) Det är jag glad för!!
Puss å kraam!!!

Jobbig dag!!

Idag har jag haft en sån här jobbig dag igen.. Tänker på allt och allt går åt helvete..känns inte som att nåt jag gör duger eller blir som det ska.. Men men, imorgon är det en ny vecka och nya problem.. Pluppis ska till Gävle och jag kanske ska åka med henne hem igen på tis =D Det kan bli riktigt kul.. Får se vad som händer i mitt liv me allt och alla.. Just nu känns det rätt tungt faktiskt..
Funderar på vad som ska hända i mitt liv.. vad jag ska göra, vad jag ska bli, hur jag ska göra, hur jag ska använda dagarna i mitt liv, hur jag kan få mit liv att kännas meningsfullt, hur jag ska göra för att känna mej lyckad..

En sak som jag gjort idag är att jag har bakat bullar ensam för första gången i mitt liv.. =D annars har ja pluggat och inte gjort så mkt mer.. Börjar bli trött på pluggandet..  det ger inte nå resultat just nu..

Men men, nu måste ja göra nåt som får mej på bättre humör.. Det blir nog att krypa ner i sängen..
Hoppas allt är bra med er andra!!

Sundsvall igen!!

Hej alla glada!! Nu sitter jag hemma i Sundsvall igen och försöker plugga.. Men det går som det går =S
Kom hit i går på lunchen efter en låååång resa med tåg fullt me barn.. Jag lyckades somna på tåget, men vaknade av att barnet (11mån) bakom mej stog upp med ansiktet på mitt huvudstöd och skrek allt hon kunde.. Gaaaaahhh, tror ja skulle bli döv, eller iaf få tinnitus.. Och det var bara ett av alla barn som skrek lungorna av sig... Dom borde få en egen vagn.. så sånna som jag får sova och ha det tyst.. Nästa gång ska jag nog beställa biljett i tysta delen... Lugnt och skönt där..

Nej, nu kommer snart Sara, vi ska gå å handla..
Men jag skriver väl om några dagar igen ;)

Kraam på er!!!

Upp å hoppa Plupp!! Up med hakan!! Vi ska äga jobbet i sommar!! ;)

RSS 2.0