Sista veckan!!

Nu är det sista veckan på jobbet. På lör drar flyttlasset upp till Sundsvall. Jag, Anders, Far och Kerstin tar mitt pick och pack å åker. Sen blir jag tyvärr dumpad där när dom andra åker hem igen på sön. Kommer bli så ensamt.
Kommer sakna alla, speciellt min lilla Gosefis!!

Nej, nu ska ja jobba lite.

Skriver väl mer ikväll.. när jag inte orkar packa mer ;)

Puss å Kraam!!

Älskar dej Anders!!!

Handlat!!

Idag har jag och älsklingen varit nere på mora. Slutade efter lunch idag. Har hunnit me massor. Varit på banken, på arbetsförmedlingen och avskrivit av mej, lämnat in skor på omklackning, köpt ett par jättsnygga skor, täcke och 2 kuddar och en kalender och några skrivblock och plastfickor. Nu ska det bli seriöst plugg. 

Nu är det bara en vecka kvar på jobbet. Kommer sakna alla!! Plupp, erotica, hysterica, petur... Men jag kommer och hälsar på när jag e hemma, det kan ni skriva upp ;)
Hoppas ni kommer sakna mej lite åxå ;D

Nej, nu ska jag avsluta det här och göra lite nytta.. Måste hänga tvätt!!
Puss å Kraam!!!

Nu testar..

vi det här med blogg. =)

Sundsvall!!

Ja, det kommer nog min blogg handla om den närmsta tiden. Det känns bra, men samtidigt vemodigt.. Jag kommer sakna allt/alla här hemma, men allt kommer bli nytt. Nya kontakter, ny vardag, ny omgivning, ny lägenhet. Just det, ny lägenhet.. Vill verkligen inte säga upp den jag bor i nu. Jag har ju precis flyttat in, precis fått ordning på mitt liv, precis blivit sambo. Och det kommer nu ändras på bara några dagar. Jag kommer sluta mitt jobb, säga upp min lägenhet, bli särbo igen och hur tråkigt och ensamt kommer inte det bli?

Flytta inte då, tänker säkert vissa. Men det kommer bli så jävla kul.. Som sagt bra, men vemodigt..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0