Torsdag = "Ledighet"

Idag har jag varit ledig från praktiken. Skönt att få sova ut i morse. Dagen började med att jag sliver upp kl 8, är på ganska bra humör. Gör mej i ordning för dagen (mej själv för en gångsskull) och börjar plocka fram för frukost. Sen dess har jag försökt att göra lite på min rapport, jag har gjort lite, men hade kunnat göra mycket mer. Känner att jag har träningsverk efter gårdagen som slutade med en timmes gå/joggning/springning på löpbandet på gymmet. Underbart skönt med träningsverk igen! Även denna kväll kommer avslutas på gymmet, men då i form av bodypump, om det finns  platser kvar vill säga. Annars får vi se vad jag hittar på istället.

Hur kan man börja dagen på ett bra sätt och sen bli på lite dåligt humör och undra vad man vill med sitt liv?? just nu känns allt tungt, jag försöker se det positivt, men det är tyvärr bara det mindre bra som kommer fram just nu.  Sen mina tankar över jul och nyår gör saken så mycket värre. Jag börjar få lite julkänslor, vilket är så underbart men ändå så hemskt på samma gång. När jag tänker på julen så känner jag mej plötsligt så ensam, så liten. Jag känner mej så utlämnad. det går inte att beskriva. Visst, det blir säkert bra, men hur ska jag göra? vart ska jag bo? Vem ska jag fira jul resp. nyår med? Ska jag sitta ensam medan alla andra firar med sina familjer? Ska jag stå ensam ute på nyår och titta på raketer på håll? Jag tycker inte synd om mej själv, jag vill inte ha medlidande... Jag måste bara skriva av mej och det blev här. det är ju ändå ingen som läser så det kvittar. Alla andra har många planer, stora familjer, många vänner. Jag har inte många vänner, men dom vännerna jag har betyder otroligt mycket för mej!! Men dom har ju sina familjer och andra vänner. Visst, jag har två familjer, det är få unnat. Jag längtar tills att jag ska få fira jul med mamma och mina underbara syskon!! Det är något jag längtar så fruktansvärt mycket till. men den dagen vi måste åka hem kommer alldeles för fort. Jag gruvar mej till den dagen, för då åker vi tillbaka "hem" och då ska det firas nyår. Jag personligen tycker att nyår är överskattat, men för det så vill jag ju inte sitta nånstans ensam. Nåstans där jag inte vet än, eftersom jag inte har nånstans att bo. Jag har fått erbjudande att bo hos min syster och hennes man. Jättekul, om det inte vore för att dom inte ska vara hemma. Då blir jag ju ensam iaf. Så boendet och firandet hänger fortfarande i luften. Vi får se hur det blir tillslut.

Nu ska jag fortsätta, och sen blir det gymmet!
Kram på er!!

Jättebra film!!

Idag har jag och Sara vart på bio och tittat på Patrik 1,5. Den var riktigt bra faktiskt..
Nej, nu måste jag faktiskt sova.. Jag ska upp kl 5 i morgon. Jag har praktik, det är hela tre... TRE veckor kvar.. det är bara att hoppas att tiden går fort..

God natt och sov gott!!

Förästen.. gå in här: http://se.limbino.com/c01/link/31c77attxe  och tävla om fina priser!! Hoppas ni vinner!!

RSS 2.0