Onsdag!!

I morgon är det torsdag (logiskt norpis).. I morgon ska ja sätta mej på tåget och åka mot Dalarna.. Slutstationen blir faktiskt Falun med vidare transport i bil tillsammans med Anders syster, hennes sambo och deras underbara snart 3åriga dotter.. Pratade med henne idag, dottern alltså.. Och hennes mamma sa att hon sken upp när hon hörde att det var jag =D Gullunge!! Så det ska bli så kul att träffa dom i morgon.
Idag har jag tvättat, diskat, städat, pluggat och packat..
Sen på fredag och lördag är det jobbdags mellan kl 10-19. Jag ska stå nere på mora, ungefär vid vasaloppsmålet antar ja, och sälja Aloevera, så det är bara att ni kikar förbi och handlar lite av mej =D Och på lördag kväll/natt blir det öltältet som gäller.. tillsammans med Anders, hans syster och hennes sambo.. Och kanske Pluppis och Cina åxå.. vi får se. Sen på söndag är det bara att maka sig in i mora igen för ytterligare ett pass av aloevera försäljning (13-19).. Nångång under helgen hoppas ja på att bli bjuden på mat hem till min far och hans sambo åxå.. så man får träffa dom lite (bor ju hemma hos Anders och hans föräldrar när jag är hemma).. haha, ja.. han bor hemma... ;) men det är bara tillfälligt.. han flyttade dit efter att vi flyttade ut från lägenheten.. sen ska han få flytta in i huset i början av April hoppas vi.. det återstår att se..

Nej, nu blire nog lite pluggande och sen blire att sova..

Kram på er allihopa!!
Det verkar iof bara vara Plupp som läser.. det är iaf bara hon som kommenterar =( Men tack för kommentarerna Plupp ;)

Lördag!!

Idag har ja skrivit en tenta.. Kändes rätt bra faktiskt..
Idag blir det en liten vilodag för att i morgon ta nya tag me pluggandet.. Har läst i flera vackor nu utan paus.. Så idag blire några timmar utan en bok i handen..

Men nu ska ja nog sova lite.. Trött i huvudet efter allt..

Tack Plupp och Sara och alla ni andra som höll tummarna för mej idag!!!
Ingen hoppas mer än jag på att det hjälpte!!

Kram påer!!

Tenta!!

Idag har ja skrivit en tenta.. Hoppas verkligen att ja klarade den.. känns bra iaf..men det gör det ju efter varje tenta.. när all nervositet och spänning släpper.. det behöver ju inte betyda att provet har gått bra..=S

Igår satt jag å pluggade, 23:30 kom Sara upp och hjälpte mej.. TACK SARA!!! Sen satt ja och pluggade till kl 1.. efter det gick jag hem till Sara och hälsade på.. hon bakade bullar.. haha, kl 1 på natten =D Så vi satte oss ner och fikade.. åt varma bullar.. Suuuuuper gott var det!!! Men kl 2 fick jag lov att gå hem å sova lite.. Hade ju tenta idag.. Gick upp kl 6.. Så jag fick 4 timmars sömn iaf.. Så efter tentan idag så gick ja å la mej en timme.. Men det var lite svårt att sova med solen i ögonen..

Ikväll blire nog en pizza me Sara.. Kanske Ellinor åxå vill vara med.. I morgon åker Sara ifrån mej.. så jag ska sätta mej å plugga.. har en tenta på lör åxå.. Så jag har ju lite att läsa.. Men idag tar ja ledigt från pluggandet.. har ju hållit på i flera veckor i rad nu.. Börjar bli lite tung i huvudet..
Men men.. Nu ska ja hitta på något att göra..

Hoppas ni har det bra allihopa!!!

Kraamar!!

Om designad!

Nu har ja designat om min sida lite.. Vad tycks =D
Satt och fipplade lite.. Sen blev det ändrat efter lite pill jobb..;)

Nej, nu måste ja plugga lite innan sängen..

Ha det gött allihopa!! Kraamar!


F*n, H****es, J***a, S**t!!

Satt nyss och skrev ett fint inlägg.. sen skulle ja spara och publicera.. Jadå funkar inte hemsidan längre.. Skit åxå.. Jaja.. skrev väl mest att det inte har hänt så mkt.. Har mest Pluggat och städat.. det är vad mitt liv består av. Plugg, disk och städ.. Ibland lagar jag mat åxå ;)

I sommar hoppas ja på massa skojj.. Sakar er vänner där hemma.. I sommar känns det som att jag har fullt upp.. rättviksmarknad (parken) där man träffar gamla klassen, morafestivalen (tältet) där man träffar gamla morakompisar, fest i nya lägenheten i Sundsvall där man kan träffa nya kompisar, fest i båthusen där man kan träffa släkten (Anders släkt då), sen ska man ju hitta på någe kul me jobbet åxå =D


Puss å Kraam på er!!!

Och Plupp!! Glöm inte våran tjejhelg, den behöver du och jag ;)!!


RSS 2.0