I morgon = Dagen D!!

Jag kan börja med att skriva att jag hade en bra dag igår!! Den började såklart bättre än den slutade.. men gör det inte alltid det?! Vi började med att ligga i solen och njuta, för att sedan göra oss i ordning och tända grillarna.. vilket inte gick så bra.. När väl maten var klar så blev det att njuta av en underbar måltid tillsammans med goda vänner!! Sedan blev det lite kubb, vilket var jättekul... =D Sol, grill, kött, potatis, beasås, vin, hotshots, "jag har aldrig", "sanning eller konka" och kortspel.. Det var min dag igår. Den slutade dock ganska tidigt, 23:45 gick jag hem. Men det var skönt, speciellt idag ;) dagen slutade i oro för min del, eftersom jag inte hört av Mange på flera timmar.. Men jag antog att han hade mobilen i jackan i garderoben.. vilket han åxå hade.. vilket förklarade saken..

Dagen idag har varit dålig... riktigt dålig.. har inte mått såhär på länge.. å nej.. det beror inte på alkoholen.. har inte ens känt av idag att jag drack igår.. Utan det är av alla blandade känslor.. Kärlek, hat, oro, längtan, glädje, lycka, oförståelse och ilska... det är några känslor jag har kunnat sätta ord på som jag känner hela tiden nu.

Det ska bli så underbart att åka ner till Mange i morgon och få hålla om honom igen!! Du är saknad hjärtat!!!

Nu ska ja fortsätta packa och städa lite så jag kan åka till dalarna i morgon!! Där ska det bli riktigt mysigt!!! *Längtar!!*


Underbara helg..

Jag har haft en underbar "lång weekend". Har haft det riktigt mysigt. Tack Mange för trevligt sällskap!!

Idag har jag pluggat.. och gör det fortfarande, men just nu e d en liten paus.. Matlagning pågår..
Så egentligen har jag inte riktigt tid att sitta här. Men jag får väl skriva lite här eftersom ingen annan verkar uppdatera sina bloggar.. *PIK*

Nej, nu ska jag se om spaghettin är klar.. ja ni läste rätt.. Jag lagr pasta.. =S blev så himla sugen på det idag. det intas tillsammans med kalkonkorv.. gott va Sara?! ;)

Smaklig måltid och ha en underbar dag i solen!! Själv så blir jag sittandes inne för att plugga.. men men, jag hade kunnat vara klar, men nu är ja inte det.. så då har man inget val!!

Kärlek!!

V 16

Fan va najs.. äntligen V 16, som jag har längtat.. det betyder att det snart är onsdag, och då kommer älskade M!! <3 Ska bli så underbart!! Idag händer nog inte så mkt mer än att plugga, städa lite och tvätta. Men det är nödvändiga saker, det lovar jag. Ser ut som en svinstia här. Hoppas att M tycker om mej fast jag är en liten lortgris ;) ?!
Får se till att städa upp lite så M och R iaf kommer innanför dörren, för ut behöver dom inte komma ;) Ska bli så mysigt att R följer, min lilla bebis ;) Hoppas dock ganska snart på en riktig bebis.. alltså missförstå mej inte.. en till R, fast yngre ;) Haha, där blev ni allt lite rädda?! ;) Jag brukar vara bra på det, men nu var det eran tur att "misstolka" =P

Det ska funka!! Det bara är så!! Vi får väl se till så att det funkar för båda parter!! det finns inget annat!! Kärlek!! <3

Nej, nu måste ja springa ner till tvättstugan och slänga i 2 maskiner till och hänga det som är nytvättat!!

Love!!<3

Sista dagen på veckan..

.. antligen.. snart är det ny vecka.. Och det betyder att det snart är dag 3 på den nya veckan vilket betyder BESÖK!!!
Idag har jag faktiskt setat hemma hos Sara och pluggat. Nej, sara är inte hemma.. =P Jag fick lov att gå dit ner å sätta mej för att få nånting gjort. Här hemma hittar ja bara massa saker att göra, och massa onödigt skit på internet. Jag fick faktiskt lite gjort idag =D Men jag börjar bli lite stressad.. =S För jag har egentligen mycket som skulle vara klart när M kommer, så jag slipper plugga när han är här. Känner jag mej själv så kommer jag sitta i sista sekunden och göra allt när han åker på Måndag. Problemet är bara att ett arbete ska vara klart på måndag och ett annat ska redovisas på tisdagen.. Men men.. får köra på nu Måndag och tisdag så ska det nog gå bra  =S (Håll tummarna). Mitt schema är faktiskt ganska fullspäckat.. Har fyra arbeten och två tentor på 2 veckor... =S Jaja, det ska hinnas med.. det bara ska det.. det måste.

nej, nu har jag både kommit ifatt och förbi både Sara och Sanna!! Så nu ska ja sätta mej å plugga lite mer ;)
Jag inbillar mig att tiden går fortare då. och det betyder att det snart är Onsdag!! ;)

Puss på er!!

Långfredag..?!

..tror jag att det är idag.. Har inte riktigt koll.. Jag vet bara att det är lång tid kvar tills det är onsdag..

Idag har jag rastat cykeln för första gången i år, han njöt!! ;)
Jag fick lov att åka och handla lite, om jag skulle få nån mat.. Men jag och mat.. det funkar ju egentligen inte så bra..
Det är så tråkigt att äta, och speciellt att laga met åt sig själv.. Men jag måste bli bättre, jag måste bli bättre.. jag vet..

Snart onsdag, snart onsdag, snart onsdag....!!!

Kärlek!! <3

Skärtorsdag..

.. men själv längtar jag tills påsken är över.. det betyder att jag får besök av M och R =D Ska bli så underbart!!
Idag har jag diskat, puh.. Det tog mej en timme ungefär.. så ni kan ju tänka er hur det såg ut på min minimala diskbänk.. =S hade knappt nåt att äta på eller med.. Men nu är det åtgärdat och nu sitter jag och pluggar.. Skönt att få lite gjort.. nu har man iaf börjat.. det är ju därför jag väljer att "fira" min påsk ensam i Sundsvall i min minimala lgh, för att få lite plugg gjort så jag kan vara "lite ledig" när jag får besök =D


Jag fick en sån underbar bukett i fredas, av underbara M!!



Nu ska ja fortsätta plugget!!

Tack mina vänner för att ni är underbara!!! <3


Påsken närmar sig..

med stormsteg.. Egentligen skulle man vara glad över att det snart är påsk och att man är ledig i så gott som 2 veckor så man kan åka till familjen.. Men inte jag.. Jag kommer stanna hemma i Sundsvall för att plugga.. Jag kommer bli helt ensam i morgon.. Vi har en lektion och efter den så åker alla hemåt.. Men men.. kan bli rätt skönt åxå.. Men säkert väldigt långtråkigt.

På onsdag nästa vecka kommer iaf M upp tillsammans med R!!  Dom stannar enda tills på måndagen.. Ska bli riktigt kul att dom kommer =D *Längtar!!*

I helgen hade jag underbart sällskap av M!! Riktigt mysigt!!
I lördas var vi på fest hos T, hon hade födelsedagskalas!! det var riktigt kul.. Skrattade så tårarna sprutade!! ;) Blev dock inte så sent, vilket var skönt!!

Nej, nu ska ja kolla lite på tv och slappa lite!! det väntas mååånga dagar av plugg.. (för att fördriva tiden tills på ons nästa vecka) ;)

Ha en underbar påsk!! Jag får äta påskmiddag med mig själv!!


Puss å Kraam på er!!

Nu är det nära...!!

Idag vaknade jag med värre förkylning än igår.. Attans.. Så idag blir det att kurera sig hemma.
Har dock massa att göra med skolarbeten och städning..

Sitter nu och försöker få i mej lite frukost genom den svullna halsen och mellan andetagen.. Eftersom det inte går att andas genom näsan så är inte andningen det lättaste..

I morgon är det fredag.. Äntligen!!
Nu måste jag fortsätta med frukosten, för att sen ta tag i dagen.. För det är inte många timmar kvar nu! =D Fliin!!!

Puss på er!!


Kärlek!! <3

RSS 2.0