Helg..

Helgen är alldeles strax över.. igen.. Jag har jobbat idag, annars har jag inte gjort så mkt. Jag har sjungit lite på låten, men det går sakta... måste skriva mer på den.. men just nu står järnan still..

Hoppas du är nöjd ändå Sara =S Det blir kanske något iaf..
Nej, tro om jag ska skriva lite nu... eller titta på filmen som rullar på tv.

Tack mina underbara änglar för att ni finns!!! Ni betyder mycket för mej!!!

Borta bra..

...men hemma bäst!!
Jag har varit hemma i Sundsvall i helgen på gatufesten. UNDERBART!! Jag har haft det hur bra som helst...

Fredag!!
Jag jobbar till kl 16. Sara och Johanna (Saras kusin) kommer och hämtar upp mej på jobbet.
Vi kommer till Sundsvall kl 20 och går in med alla saker i lägenheterna. Vi gör oss i ordning för utgång.
Vi går och möter upp Johannas kompis och Johanna följer med henne medan jag och Sara går för att ta ut pengar.
Vi går in på området och till scenen där Mando Diao spelar. Nu har vi iaf sett dom ;)
Sen går vi ner mot vattnet där tivolin håller igång. Vi tittar in i ett discotält och där har dom skumparty och massa dansande brudar på olika podium.. såg ut som en porrklubb. PINSAMT!! Dock inte för oss.. utan för dom som stog där och vickade på höfterna i små små shorts eller i små bikinisar (om dom ens var klassade som bikinisar)..
Jaja, vi går därifrån och ställer oss vid scenen och väntar på Mange Schmidth. Han var bra!! Vi gick in i öltältet och tog oss en varsin cider och stog och diggade. Vi hade det faktiskt kul!!
När han hade spelat klart så gick vi mot scenen där Mando diao hade spelat som nu skulle tas över av The Ark. Dom är bra sålänge man blundar.. Ola Salo klarar jag inte riktigt av. Förutom det vidriga klädvalet så juckade han på sin gitarrist och slickade honom i örat.. Vidrigt!! Sen tror ja att han skulle ha träningsvärk i höfterna och röven dagen efter så som han juckade.. (han verkar inte kunna dansa).. Sen tror jag inte att han har så mkt innanför kalsongerna (om han nu använder kalsonger), för en kille ska inte kunna ha så tighta byxor...
Vi tänkte bara se lite av The Ark, för lite senare skulle det bli Petter. Men vi hade två småflickor framför oss mot ett stängsel så vi stog och höll i oss i stängslet och i varandra så att gänget bakom oss inte skulle klämma de stackars flickorna.. Så vi stog kvar tills The Ark hade spelat klart, så att flickorna inte skulle bli mos. Så vi missade Petter, tyvärr. Hade hellre sett honom än The Ark. Efter det blev det hemgång (kl hade hunnit bli 2) och tv tittande hemma i min lägenhet. Kl 3 blev det god natt!! Sara låg på luftmadrassen på mitt golv.

Lördag!!
Vi började dagen med att åka till Nacksta för att köpa frukost..
Sen gick vi iväg till stan för att titta på E.M.D. Jag var inte övertygad, men vi hade ju inge bättre för oss, så jag följde väl med. Dom kom ut på scenen och ÄGDE!! Dom var fan helt kung!! NU är jag övertygad. Och fan va snygg Mattias är.. Ögon godis!! Kalla mej fjortis, kalla mej grupie kalla mej va fan du vill.. Mattias blir inte fulare av det.. Sen att han spelar Bas gör fan inte saken lättare.. Killar med instrument alltså... Grrr.. (så länge det inte är en blockflöjt eller nåt annat feminint).
Efter att dom har fått mej att smälta lite och fått mina ögon att glittra lite extra så gick vi hemåt igen. Vi kollade på tv och slappade ett tag, sen blev det våfflor till middag. Efter maten blev det Göta Kanal 1 och 2 med chips. Sen var vi ganska trötta, så vi gick och la oss i varsin lägenhet.

Söndag!!
Väckarklockan ringde första gången 07:30, Sen snoozade jag till 07:50, då kom Sara och Johanna för att äta frukost och jag klev in i duschen.. Sen följde städning och packning och bilen började rulla kl 09:00. Efter ett stopp på bensinmacken, ett på Mc Donalds och en pisspaus så rullade vi in i Mora kommun ca kl 14, för vidare färd till Ryssa där jag hoppade av och de andra fortsatte till Leksands kommun.
Sen dess har jag setat och försökt pilla ihop en låt.. det är inte det lättaste.. skriva en text samtidigt som man ska komma på en melodi som inte finns =P behöver nog hjälp med det här.. ;)
Nu sitter ja och pillar på datorn och kollar på tv.. I morgon blir det jobb igen följt av 3, 3 HELA DAGAR av ledighet.. Ska bli skönt att slappa lite.. för att ladda inför fredagen och lördagen..

Nej, nu måste jag göra nåt annat... Städa kaninbur eller fortsätta på låten..

Tack Sara för en helt UNDERBAR helg!!
Snart flyttar vi upp igen =D Längtar som fan!!

Puss å kram på mina änglar (ni vet vilka ni är) ;)

Trött!!

Just nu känns det lite tungt, jag jobbar 6 dagar i veckan och är ständigt trött. Blir fort sur och grinig och inte alls på humör.. vilket egentligen inte riktigt hör till mig. Ibland vill jag bara sätta mig ner och skrika allt jag har och låta tårarna rinna.. det brukar kännas aningen lättare efteråt då. Men jag får kämpa vidare. I höst kommer det inte bli så mycket lättare med allt pluggande, vilket jag inte har så lätt för. Men det måste gå, det måste. En positiv sak i mitt liv just nu är att jag åker till Sundsvall och min älskade lägenhet på fredag. Med underbara Sara!! Då ska jag släppa allt vad Mora och jobb är och allt vad det innebär och bara tänka på vad jag gör då och med vem. Jag kommer sova i min underbara lägenhet som jag saknar så fruktansvärt mycket, där jag har mina egna saker och där jag verkligen är HEMMA!! Men tyvärr kommer ju helgen att gå över och på söndag styr bilen mot Dalarna och Mora igen. Men då är det ju inte allt för länge tills jag får åka upp igen och STANNA där!! Jag längtar så till den dagen. Visst, jag kommer sakna mina underbara vänner här, Anders, Plupp och Cina. Dom betyder mycket för mig!! Men jag hoppas verkligen att dom kommer och hälsar på nångång. Plupp är ju så underbar som skjutsar upp mej till Sundsvall och stannar hos mej några dagar i augusti, då jag åker upp för att stanna kvar..!!!

Nu måste jag packa lite och sen ska ja duscha!!

Tack för att ni finns, mina underbara änglar!!

RSS 2.0