Hockeydags!

Japp, då är det hockeydags igen.. Vad jag har längtat.
Just nu står det 6-1 till Leksand mot Borås. (efter 30 minuter spelade) Vi har Manne i målet och han ser ganska sugen ut. Synd bara att han släppte retur så att borås kunde peta in pucken. Men han lär sig väl han också. Det är väl ingen hemlis att Eddie är min favorit. (Backlund låg ganska bra till i mina ögon han med, men han stack ju till Timrå)
Längtar till attstå där själv och sjunga mej hes. Hoppas på att få tillfälle till det snart. Det 10 Oktober är det iaf hockey för min del, Sundsvall mot Leksand. Nog för att jag bor i Sundsvall, men Leksand kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Nu blev det 7-1 Houkko såklart ;) Hans andra mål för idag =D

Nej, nu ska ja koncentrera mig lite på hockeyn. Återkommer kanske med resultat, men jag skulle bli förvånad och väldigt förbannas om Borås skulle lyckas ta hem det här nu.

På återseende!! Mvh NiNa

Latdag!!

Idag har det varit den officiella latdagen.. Jag har varit riktigt lat och inte gjort ett dugg, men ibland behöver man sånna dagar för att orka med åxå..
I morgon är första (och sista) lektionen för denna vecka. Vi ska redovisa ett kapitel ur en kommunikationsbok. Vi får väl se hur det går.. sen får jag helg, och den kommer nog bestå till mesta delen av plugg och skratt me Sara =D Och det är inte fy skam!

På tors nästa vecka åker jag en sväng till Dalarna och umgås med underbara människor och tar en mini "semester".. Tänkte inte jag skulle åka dit innan jul, men det kom upp nåt som ska göras.. Så det är bara att packa väskan och åka.
Sen är det ju skönt att träffa vissa människor som man saknar, både killar och tjejer!

Nej, nu ska jag nog göra mej klar för sängen!

Kanske blir ett inlägg i morgon! Vi får se!

Kramar i massor!!

Tack Sara!! För att du är min vän!! Det betyder mycket!!

Vinst!!

Japp, det var en skön vinst.. matchen slutade 10-2 men ändå var det inte en jättebra match..
Det var alldeles för hafsig och dåliga passningar..
det där får dom fixa tills dom ska spela mot de på papperet bättre lagen..
Och tyvärr, TYVÄRR, så blev ju Pelle Prestberg tacklad så illa att han haltade av isen med hjälp.. Antagligen hans knäskada som gjorde sig påminnd.. Kan tyvärr bli så att han försvinner några matcher..det vil vi INTE..

Nej, nu har vi vunnit premiär matchen.. den blev det tvåsiffrigt för syns skull ;) finslipa lite..
Nu ska ja lägga mig med ett stort leende och se fram emot efter nästa match!!

Natti!!

Grattis Leksand!!

Hockeyfeber!!

Sitter just nu och tittar på hockey... men hur kan hon då sitta vid datorn tänker säkert ni.. Varför tror ni det blir så mycket stavfel?! Jag tittar inte på tangent bordet..
Just nu står det 4-0 till vårat älskade leksand!! =D
5-0 =D
haha, hinner inte riktigt med här =P
Men fan vilka snygga mål det blir.. Och prestberg är ingen flopp direkt. Och lväldigt glad är jag att Houkko valde att stanna hos oss..
Nej, nu ska ja koncentrera mej lite mer på hockeyn..
Återkommer senare med slutresultatet..

Puss å hej!!

Tisdag!

Idag har jag varit i skolan och skrivit en uppgift tillsammans med två från klasen.. Gick rätt bra hoppas jag.
Igår var vi också där och skrev hela dagen.
Nu har jag ingen skola innan fredag. men jag har en massa att läsa till tentan om två veckor och nästa helg åker jag ju hem för att umgås med mina kära vänner!! Längtar redan!!
I helgen har jag inte riktigt några planer, mer än att det blir massa plugg.. möjligtvis lite sjungande åxå ;)

Ikväll blir det att cykla och handla lite.. Sen blir det väl att läsa lite och möjligtvis umgås med Sara, om hon har tid me mej.. Vi har båda två ganska mycket att göra... sen hinner vi ju umgås i helgen.. Hon kanske vill vara ifrån mej lite..;) Vi har ju umgåtts ganska intensivt sen hon kom upp. men det är bara för att jag tycker om henne väldigt mycket!!! Hon är en riktig vän!! Hoppas hon vet det..

Nej, nu ska jag göra lite nytta och läsa lite.. har faktiskt fått lite plugghumör sen höstterminen började.. Riktigt roligt faktiskt. Hoppas det blir mer och roligare om/när jag får min egen designade möbel..;) Bara väntar på att den ska sväva in i min lägenhet nu.. =D

Nu blir det näsan i boken!! Yippi!!!

Kram på alla mina änglar!!

RSS 2.0