Bitterfitta

Ja, det är jag idag... iriiterar mig på det mesta.. Men vissa saker tycker ja ju att jag har rätt att bli bitter över..
Det finns en förkortning för det åxå.. PMS.. japp, vissa har det alltid (jag är en av dom)..
Pratade nyss med Mag i telefonen.. han bara skrattar lite åt mej och tycker jag är lite bitter ;)
Men vissa saker gör mej lite irriterad.. Men men.. det går över det med.. så småningom..

Nej, på TORSDAG åker jag hem, det ska bli så underbart!!!!

Tycker om dig Mag, min lilla lövhög!! ;)

Solbränd...

Ok.. jag ger mej.. jag har bränt mig i solen idag..=S har legat ute och pluggat i solen.. har gått rätt bra faktiskt.. Men 7 timmar i solen verkar vara lite för mycket.. =S

Nu ska ja klä på mig (nyss kommen ur duschen) och plugga lite till.. sen ikväll blir det vin och tv med flickorna... och 2 tidsfördriv ;)


Tycker om dig Mag!!! <3 Kyss!!!

Ensam..

Såna här dagar kan jag älska.. för att en annan dag hata.. Ensamhet kan vara något underbart, men ibland väldigt tråkigt och hemskt.. Idag är en sån dag.. hemsk..
Ute på gården är det stor fest.. massor med folk och liv, men jag är inne i min lägenhet.. ensam..
En sån här dag önskar jag att mina kompisar hemifrån hade vart här, eller att jag hade varit i Dalarna med alla underbara människor..
Dom jag har här uppe är ju upptagna med annat..
Pratade nyss med Mange, han har det helt underbart, omgiven av massa människor han tycker om.. *Avundsjuk*
Och som sagt, här sitter jag i min ensamhet och drömmer mig bort..
Det känns egentligen hemskt att jag sitter ensam i min lägenhet och dricker vin.. Hade man inte kännt mig så hade man ju kunnat tro att jag tar till flaskan om jag blir lite nere.. Jag nästan sprang in på stan idag för att hinna till systemet.. så desperat var jag ;) Men fan så gott är det!!

Nej, jag hatar att tycka synd om mig själv.. Så nu ska jag hitta på nåt att göra, för att snart gå å sova.. I morgon blir det plugg för hela slanten, för att på kvällen få en riktig myskväll!! Hoppas jag!!


Tycker om dej Mag!!! Kyss!! <3

Träning

är underskattat.. fan va skönt det är när kroppen är slut.. När man känner att man inte riktigt kan lyfta armarna, eller gå riktigt utan att det spnenr lite varstans.. Det är underbar känsla! Sen får vi se hur kroppen mår i morgon och resten av veckan, om den överhuvudtaget fungerar..
Sitter här i bara handuken, nyss urkliven ur duschen. Jag orkar knappt skriva. armarna är döda och det drar överallt när fingrarna glider över tangenterna.. Så jag måste nog sluta nu!!

Puss å Hej!!

Kärlek!! <3

Tillbaka i Sundis!!

Nu sitter ja i lägenheten och är ganska nyss hemkommen från en föreläsning i palliativ vård.. Ganska mycket att få in i skallen.. speciellt när läraren bara matar på hela tiden..

På torsdag åker jag tillbaka till Dalarna för att fira Manges födelsedag på fredag och sen på lördag möta gamla klasskompisar från gymnasiet på en liten återträff. Ska bli riktigt kul! Sen blir det att återigen åka till Sundsvall på söndag.. Det  blir ett väldans åkande, men det är det värt.. Snart är det ju sommar =D

Nej, nu ska ja nog kanske städa upp lite och sen kanske plugga lite och sen kanske sova lite ;) Är dödstrött.. Nån som kan sätta en diagnos på mig?? Trött och allmänt grinig är mina symtom =P

Puss på er mina underbara vänner!!

Kärlek!! <3

RSS 2.0