Kärlek!

Jag är så lycklig! Jag svävar på underbara rosa moln och är nyförälskad, fortfarande!
Jag blir mer och mer tokkär i grabben för varje dag! Det är helt underbart att känna såhär.

Trots allt som händer kring oss och ovetnadet om hur det ska bli så står vi alltid där, bakom varandra och stöttar.
Jag är verkligen glad över att jag har M och att han alltid ställer upp när det behövs (och nu måste jag säga att det är tyvärr väldigt ofta just nu som jag behöver lite extra stöd).

Jag tänkte bara sprida lite kärlek kring mig.. Men ni är säkert många som "spyr" för att allt låter så perfekt.. Det är det inte alltid, men vi gör alltid det bästa av situationen och bara det blir man lycklig av!

Puss på er!!

Älskar dig mitt hjärta!! <3


Tillbaka...

...för den här gången.
Det har inte hänt så mycket i mitt liv på sista tiden. Det har blivit nån fest, några underbara dagar och några mindre underbara.

I fredags så var jag hemma hos min svägerska och åt Tacos och drack vin med henne och några av hennes vänner. Det var riktigt trevligt! Kvällen fortsatte på fyrklövern och träffade mer folk. På fyrklövern fick jag lov att visa leg, vilket jag tyckte och sa att det var en förolämpning....

Igår så var det firmafest på Orsa bowling. Bowling och mat stog på kvällens schema. Det var riktigt trevligt, fast J slog mig i bowlingen på dom sista kasten..=( men men..
Maten var riktigt god och jag rullade ut från restaurangen när kvällen var slut.
Svägeskan kom och hämtade mig och min kväll slutade 00:05 då lampan slocknade i mitt sovrum. Dock hade jag en alldeles för tom säng.. men den bättre halvan kom några timmar senare. Efter över en timmes samtal mellan mig och mitt hjärta så beslöt vi oss för att sova några timmar.

Idag har tempot varit väldigt lågt.. väääldigt nära 0. Ikväll blir det TV för slanten och sen sängen för att i morgon ha en heldag med plugg.
På tisdag ska jag träffa underbara C och fika och bara prata. Var alldeles för längesen sist.
På onsdag styrs nog kosan mot Norrland och Sundsvall står som slutstation. Det ska bli kul att komma upp igen, men tomt.. Men där får jag ju träffa lite fina flickor och tjattra lite!!


Nu ska jag vara lite social med hjärtat!!



Tack M för att du finns här hos mig och att du alltid ställer upp och förstår!! <3 Det betyder mest!! DU betyder mest!! Love!! Kyssar!!


RSS 2.0