Dan före dopparedan!!

Vem fan doppar Dan??
Jaja, idag är det den 23 December, vilket många förknippar med att det snart är jul..
Men inte jag inte, nej nej. Jag har ingen julkänsla alls.
Igår gav jag mej själv en riktigt julklapp. Dom säger ju att årets julklapp är en upplevelse, och det gav jag til mej själv igår.. Bigtime!!
Jag tog mej in på "stan"?! (jag har blivit lite bortskämd med stan hemma..;)...) Jag skulle infinna mej på "hairdesign by magenta" kl 13. Kl 13:02 rusar jag in på salongen och Sofia välkomnade mej och bad mej sätta mej på en stol.
Hon började noppa mina ögonbryn (ja, lyxigt eller hur) ;) för att sedan färga dom mörka :O Wow!! det var lite skillnad.. och nu var mitt hår alldeles för ljust för dessa ögonbryn. det såg ut som att det var två ögonbryn som var ute och gick ;)
När Sofia var klar me mej så satte jag mej på nästa stol där Maria började kleta massa färg i mitt hår med hjälp av hennes praktikant. inte alla som får två som håller på med håret samtidigt. Färgen fick sitta i ett tag för att sedan sköljas ur och bli...: Mörkbrunt. Nu matchade ögonbrynen och håret iaf.. när färgen hade sköljts ur så började Maria att klippa. Hon får alltid fria händer, och det blir alltid suveränt bra =D Maria är riktigt duktig på det där!!
så nu sitter jag med den kortaste frisyren jag någonsin haft (om man ser till alla längder och inte bara till den längsta) ;)
Rak lugg som går precis vid ögonbrynen, jag vet inte om jag någonsin har haft rak lugg.
Jag var klar på salongen 16:30 och skulle vidare till min kära vän Anna för att fixa mina naglar. Underbart!!
Så jag var klar 19:30 med min makeover!
Sedan tog jag Lindas bil och for till A där jag kollade på film. Såklart så somnade jag i soffan och vaknade med ett ryck i morse då Linda skulle ha bilen till jobbet på morgonen. Så det var bara att säga hejdå och slänga sig i bilen för att åka dit där jag egentligen skulle ha sovit. Men men.. shit happends!

Om ca 2 timmar kommer min älskade syster och hennes man för att hämta mej för vidare färd till Leksand där det blir Julfirande nr 1 med familjen nr 1.
Julfirande nr 2 blir i morgon, återigen i Leksand, med släkten.
Julfirande nr 3 blir i norge med den underbara familjen nr 2!! Det ska bli så underbart!!
Så jag kanske ska börja fundera på vad jag ska ha för kläder på mej.. Behöver mna kläder?! Ja, det är ju trots allt lite kallt ute!!

Vi ses när vi ses och vi hörs när vi hörs!!!

Ha en riktigt God Jul och ett nyktert och lugnt Nytt år!!
Nu var ju jag nästan rolig, ingen av er kommer vara nykter på nyårskvällen ;)
Bara jag och endast jag!!


Puss och kram!!!!

Dalarna!!

Här går inte uppdateringarna i blixtfart direkt..
Nytt är att praktiken är slut dör länge sen. Jag stormtrivdes på platsen jag var på.. Jag undrar om jag hade kunnat vara på en bättre plats. I det ämnet såklart - Äldre!

Just  nu befiner jag mej i Dalarna, i byn Ryssa, där jag bor hos min underbara vän Linda och hennes karl och djur.
Jag kom hit i Fredas och igår var jag i Leksand på begravning. Jättefint var det! Visst är det sorgligt, men samtidigt fint.
Idag händer nog inte så mycket, får se om jag får besök eller om jag åker och besöker nån.
Kvällen igår bestod av tv med trevligt sällskap. Tyvärr bara att tiden ska gå så fort =P men men.. det var kul så länge det varade.
I morgon blir det bättra-till-Elinore-tajm då det är dags att fina till sig lite till julen.. det blir klippning och toning av håret, även naglarna ska göras. Jag klipper och tonar hos snälla Maria på Magenta, hairdesignbymagenta.se , hon är riktigt duktig och riktigt trevlig. Så jag är inte orolig för fem öre =D (frisörerna har ju en tendens att göra en lite orolig).

Nej, nu ska ja upp på övervåningen och få mej lite frukost.

Over and out!!
Puss puss!!!


RSS 2.0