Längesen!!

Ja, nu är det ett tag sen ja skrev... det har väl inte hänt så mkt egentligen.. Men på fre smäller det =D Då ska ja äntligen få åka hem till Sundsvall igen =D Nog för att jag ska upp dit och skriva en tenta, som inte alls är så roligt.. Men det kommer vara underbart att komma hem igen.. tyvärr blire bara över helgen =( Ok, nu tänker säkert ni.. ja, men åk dit nu då och stanna där.. Men så lätt är det inte riktigt.. ;) För det första så har jag inte pengar att sätta mej på ett tåg fram och tillbaka när jag känner för det.. Sen har jag fått lite jobb här i mora lite då och då.. och jag behöver verkligen pengarna.. så jag får vackert vara här och ta och jobba när jag väl får.. Uppvärmning inför sommaren..;)
Och på fredag när vi åker upp så följer Anders med.. och då tar vi bilen.. Så det blir både smidigare och billigare.. Sen kommer man ja fram på halva tiden det tar att åka tåg..

Nej, nu måste ja plugga lite inför tentan.. Sen så ska ja till borlänge på Aloe Vera föreläsning i eftermiddag..

Ha det så bra alla!! det ska ja försöka med ;) !!

Borlänge!!

Idag har jag varit i Borlänge med Cina!! Hade det jättekul och jättemysigt.. På fredag ska jag dit igen.. med älsklingen (Anders alltså) ;)


Jag är sur och förbannad... så jag ska sluta nu innan ja skriver nåt dumt!!

Hej..

RSS 2.0