Bättre förr?!

Idag har jag varit i skolan mellan 8:30 - 11:00, blev en snabb dag idag.
Ska tillbaka till skolan alldeles strax för att sätta mig i ett rum där och plugga för att få något gjort. Här hemma får man lätt andra saker att göra och plugget kan då komma lite i efterhand ;)

Det är en sak som får mig att fundera väldigt mycket. Var saker och ting bättre förr?? Ett snabbt svar från min sida skulle bli JA!
Men med lite eftertanke så skulle det kanske bli ett Nej trots allt.. det finns ju människor och saker som kommer in i ens liv och gör en skillnad och som sen sakta försvinner undan. Sen finns det människor som kommer in i ens liv som gör mycket negativt och som man hade klarat sig utmärkt utan. Men samtidigt kanske man har lärt sig nåt av dessa människor och deras beteende.
Jag har människor som kommit in i mitt liv och sen "gått" som jag saknar oerhört.
Det finns också människor som jag hade klarat mig utmärkt utan.
Jag ser ju på livet som att allt har en mening, ibland är den bara väldigt svår att hitta. En sån sak är tex när Mange kom in i mitt liv. Det var en negativ sak som ledde till det ena som ledde till det andra och som till slut ledde till att jag träffade Mange, och det ledde ju såklart till nåt positivt.
Jag vet inte hur mitt liv hade sett ut utan Mange!! Jag tvivlar på att det hade varit bättre.

Vissa saker var absolut bättre förr (iaf för min del om man ska se det egoistiskt). Man hade inga bekymmer, alla beslut togs av någon annan (när det var saker man ville, annars är det såklart bättre nu) ;), man hade inga räkningar (men samtidigt ingen inkomst), man var inte orolig för framtiden..
Det är bara några ex av allt jag funderar på.

Som Mange brukar säga till mig "Du tänker alldeles för mycket." Och det har han nog rätt i. Jag kan inte ändra mycket av det nu, det som har hänt har hänt. Däremot kan man göra saker och ting till det bättre vad gäller framtiden och saker man vill göra i livet.
Mitt motto är, som välkänt: Where your mind goes, your feet will follow!! Och det kör jag stenhårt på. det är bara positiva tankar som gäller. Jag blir nästan lite sur och irriterad på människor som klagar på ditten och datten.. Va f*n, tänker du att det kommer hända så kommer det gör det, helt klart.. Men det är inte alla som förstår det eller tycker som jag och det är bara att acceptera..

Nej, nu ska ja vila lite innan jag ska till skolan.
Hoppas jag inte tråkade ut er, i så fall får ni skylla er själva att ni läste hela ;)

Puss på er!!


Ny vecka!!

Måndag och ny vecka.. helgen har varit rolig och ska göras om ;)
I fredags så tog jag  och Tess en sväng på stan och handlade kräftor och Vin, vilket såklart ledde till kräftkalas på kvällen. Det blev jag, tess och Linda! Riktigt trevlig kväll!! Jag gick å la mig ca halv 1 den kvällen..
Vaknade på lördagen ganska pigg för att ha varit uppe längre än vanligt.. Dagen gick sakta och vid 14 tiden blev det en powernap för att orka kvällen. Ca 15 var det dags att börja göra sig i ordning då vi skulle åka ca 17.
Vi åkte och handlade och åkte till platsen för kvällen och fixade Tacos, underbart gott!!
Vi började festa och höll låda fram till ca 23 då skjutsen kom och körde ner oss på stan..
Där gick vi mot kåren och sedan vidare in på stadshuset.. Vilket inte var så jättekul.. Jag, Tess och Linda gick då in på subway och köpte våra efterlängtade mackor.. MUMS!!
Vi gick hemåt och sa hej då till Linda och sen gick Tess med mig hem för att hämta sin väska.. Hon stannade ett tag och åt upp mackan och pratade lite.. Sen gick hon hem.. Jag satt uppe ett tag till för att nyktra till ytterligare och gick å la mig strax innan kl 4.. =S
Det resulterade i att söndagen var en riktig slapp dag.. Gick runt i ett linne hela dagen och strosade i lägenheten.. Den mesta tiden hölls i fåtöljen gloendes på tv..

Idag började dock en ny vecka med nya tag.. Känns bra!!
På torsdag kväll åker jag till Dalarna och åker tillbaka till Sundsvall på måndagen igen!!
Jag ska ha en helt underbar långhelg i stugan med min underbara pojke!! Mys!! <3

Puss å Kram på er!!

Tack tjejer för en väldigt lyckad helg!!


RSS 2.0