Tisdag!

Idag är jag "ledig".. iaf från skolan. Jag och Sara ska in en sväng på stan och kika lite.
Snart är det fredag =D Wwiiiiieeee!!! *Längtar*

Igår var min första dag i skolan på ett tag, det var kul men tiden gick väldigt sakta.. Kan bero på att jag hade tankarna på annat än jag kanske skulle.. =S

Jag har setat en stund på nätet och kikat runt på lite sidor.. bla resor. Gud vad underbart!! Jag vill också resa utomlands.. känns som jag är den enda som inte rest iväg =$ (Förutom endast 2 ggr med familjerna, men det räknas inte)
Jag hoppas på tredje gången gillt.. När jag var i spanien (med pappa å co)  fick jag solexem och fick gå i byxor och långärmat.. kan lova att det var varmt.. sen var vi till Paris (med mamma å co), då fick jag 40 graders feber.. inte heller så lyckat.. jag fick ligga på hotellrummet och försöka få i mej flaskvatten..
Så nu hoppas jag på en resa med trevligt sällskap och vara borta i minst 14 dagar.. Och att det inte händer nåt tråkigt..

Nej, nu ska ja göra mej i ordning så vi kan gå ner på stan snart!!
Puss på er!!

<3 Kärlek!! <3

Måndagen passerade..

.. med stormsteg.. Jag förstår inte hur tiden kan gå såååå saaaaaakta för att sen helt plötsligt bara springa iväg.. Men som jag brukar säga, "Det är inte meningen att man ska förstå allt!"

Nu sitter jag nyduschad i Ryssa och väntar på att jag ska dra fingret ur röven (inte ordagrant direkt) och göra nånting med mitt ris till hår, för jag hade tänkt ta en tur in till mora, iaf igenom =P.. På torsdag ska ja klippa mej igen =D Hos snälla Maria, det ska bli så skönt att få av det lite, så det växer nångång ;) Jag funderar på att spara ut det igen, men vi får se hur det blir ;) Veliga jag vet ni väl..

Jag måste bara säga att jag har en underbar vän, Plupp!!! Jag vet inte ens vad jag ska skriva här.. det går lixom inte riktigt att beskriva i ord hur tacksam jag är som har henne som vän!!

Jag läste kommentarerna nyss, till förra inlägget. Jag kunde inte annat än le och inse vilka underbara vänner jag har!! En stor ROS till er!!! Snart kommer jag hem till Sundsvall och till er!! ;)

Puss på er!!

snart...

Idag har tempot gått på minus.. magen ligger ännu mer på minus och tiden går sååååååååå sakta..
Den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för länge!!!

Jag sitter nu nere i "mitt rum" och pillar lite på... datorn.. (tur jag skrev datorn va?! annars hade ni undrat ) ;)
Min lilla kanin Baloo springer runt på golvet som en tok och sprätter på sitt gulliga lilla vis. Han verkar iaf trivas och ha jättekul.
Jag längtar hem, men ändå inte.. ja ni förstår säkert.. som vanligt så finns det ju för- och nackdelar med allt..
Som jag skrev i förra inlägget så är vardagen hemma i Sundsvall väldigt speciell, både positivt och negativt..
Och eftersom mina mag-gener inte är dom bästa så borde jag ta hand om min mage lite bättre, och det är ju alltid lättare att göra hemma. Visst, det går ju här med.. men det är LÄTTARE hemma, med min mat och mina matvanor. (ok, matvanorna är kanske inte dom bästa, men jag försöker)

Sen längtar jag till Sara, Linda, Sanna och Tess.. spelande och massa skratt.. Ok Niklas, du får åxå vara med på ett litet hörn ;)
Nej, nu får det ta att bli måndag.. och sen lördag, ganska fort, men inte för fort ;) haha, lycka till Elinore!!

Jag vet hur det kommer bli. När jag kommer hem till Sundsvall så kommer jag sakna Linda (och Järker) !! <3

Nej, nu blev jag lite deprimerad, ska göra nåt annat ett tag..
Puss på er mina änglar!!

Helg!

Ja, nu är det helg.. igår jobbade jag min sista dag (och den första) för den här veckan.. Sen att jag uppehåller mig där gratis mer än jag gör när jag får betalt hör inte hit ;) Av nån (o)konstig anledning så trivs jag jättebra på jobbet, även när jag är ledig..

Idag så händer det nog inte så mkt.. har hunnit gått upp, duschat och ätit frukost iaf.. sen blir det nog kanske en promenad och sen får vi se vad det blir när Linda kommit hem från jobbet..

Jag vill att den här helgen ska gå ganska fort... av en konstig anledning ;)
För snart (lördag nästa vecka) så åker jag HEM!! Hem till underbara Sundsvall!!! *Längtar*
Hem till mitt kök/vardagsrum/sovrum hem till mina saker, mina kläder (dom få plaggen jag inte har här) =P
Hem till vardagen, så som den "egentligen" ska vara.. Vardagen där uppe är faktiskt väldigt speciell, fast den ibland är väldigt meningslös..... Men jag anser att även den meningslösaste dagen har en mening!! Invecklat?! Japp, sån är jag.
Jag tror att allt som händer har en mening.. ibland förstår man den bara inte lika bra som andra gånger. Detta (med stort D) tror jag har en mening, en bra sån får vi hoppas ;) Man lär sig alltid nåt nytt!
Jag är ibland bara väldigt splittrad. Jag tycker ibland om saker och ting som dom är, jag är lite "rädd" för för stora förändringar. (Många för blev det, tre för att var exakt). Ibland ser jag saker och ting lite sämre än vad det behöver vara, och ibland ser jag inte framåt tillräckligt mycket för att förstå att valet jag gör just nu/då skulle kunna få en negativ påverkan längre fram. Det här är nog ett val som hör till det första, men det vet man inte förän efteråt.. Men som min UNDERBARA vän Plupp brukar säga "Hälften vågat, hälften vunnet!!" Så jag får väl ta en "risk" för att sen se vart det leder. Jag tror ju knappast att det skulle kunna leda till något negativt.. möjligen en sak, men den är liten.. så gott som minimal (Hoppas ja iaf). Men som situationen ser ut idag så gör det nog inte så mycket skillnad i mitt liv, även om det skulle visa sig vara nåt negativt (i nån annans ögon sett,).  Ser man det från ett andra par ögon sett, och som kanske ser det som negativt så förändras mitt liv till det sämre, men jag hoppas verkligen inte det!!
Oj, vad djup jag blev idag då.. men det snurrar många tankar i mitt huvud just nu. Egentligen vet ja inte om jag borde publicera det här inlägget.. men det är ju ändå inte så många som läser.. och ni som gör det vet ju redan vad jag pratar om ;)

Men nu ska jag nog göra nåt annat, för att få tiden att gå lite fortare..

Tycker om er mina underbara vänner!!!!!! Kramar i massor till er mina änglar!!!


Torsdag!

Ja, jag är inte den bästa på att blogga... men min dator får vila nu tills jag åker hem igen ;) då är den ju på nästan hela tiden.. Och den tycker inte riktigt om mej heller.. så det är väl bäst att låta honom vila lite..
I mitt liv händer det inte så jättemycket... Jag jobbar inte så mycket, och pluggar ännu mindre ;) Ska jobba i morgon och nästa fredag, sen blir det hemfärd.. Jag längtar hem , men ändå inte... jag längtar hem till mitt och min vardag, men jag kommer sakna massa folk härifrån...

Jag måste bara skriva en stor Grattishälsning till Linda som fyllde år igår!!! Grattis vännen!! Jag kommer snart hem så vi kan plugga igen ;) !!

Sen är jag glad över att jag träffat Sanna och Tess, det är 2 härliga tjejer/kvinnor som bjuder på sig själva!! Man kan inte låta bli att skratta med eller åt dom ;) !! Gå in på sannajonsson.blogg.se och tengstrom.blogg.se och kika på deras galenskaper.. Men sanna och tess, ni slipper klicka där om ni inte vill ;)

Men vet ni vad.. jag har en sak att berätta för er...







...... Nu ska ja upp och äta frukost!! Jag skriver väl här om några veckor igen.. ;) Puss på er!!!

dagen efter..

Japp, igår blev det utgång... Öltältet var målet för gårdagens gäng. Det var kul, i vågor ;) Men nog skrattade vi en hel del iaf.. och jag träffade lite folk från förr..

Detta har hänt tidigare i veckan:

Tisdag tog ja ju tåget till dalarna... (vilket skrevs i förra inlägget)
Onsdagen bestog inte av så mycket.. Jag fick frukost på sängen av underbara Plupp.. Sen tog vi en promenad (Också beskrivet i inlägget innan)
Torsdagen bjöd på jobbesök, och några ärenden..
Fredagen tillbringade jag några timmar på jobbet för att sedan ta bilen och hämta A och åka till Borlänge och handla lite och sen blev det hockey!! Underbart att få stå där och känna känslorna svalla!!
Lördagen (igår) bjöd på besök hemma hos storasyster som bjöd på lite lunch och fika.. sen blev det middag hemma hos M och S (Plupps föräldrar) Gott!!! Sen blev det som sagt öltältet med H och D och näågra av deras vänner.. Hemgång vid 1 tiden och då blev det sängen..

I morse (läs kl 10:30) gick jag upp och satte mej i soffan med L och J och kollade på vasaloppet.. Grattis Daniel Tynell för den tredje segern i loppet. Efter det blev det lite tv.. och sen blev det att betala räkningar... det suger verkligen..

Nu ska jag  göra nåt annat än att sitta här..

Puss

RSS 2.0