Jul och nyår!

Här händer det inget.. inläggen haglar inte direkt in.

Vad har hänt sen sist? det har varit jul och nyår och jag har kommit upp till Sundsvall igen efter en underbar tid i stugan.
Jag åkte från Sundsvall den 22/12 ocg åkte då til Gävle där min andra hälft kom och hämtade mig. Det blev en tripp till IKEA i Valbo och lite andra affärer i området.
den 23 packade vi bilen och for upp till stugan och började elda igång den sakta men säkert. det är alltid så underbart att komma dit.
Sen var det dags för jul! Vi åkte ner till ena svägerskan där det bjöds på julmat i alla smaker och former. sen åkte vi upp till stugan igen och njöt!
Sen gjorde vi inte så mkt mer än att ta det lugnt och njöt av friden.
Natten mellan den 24 och 25 blev hjärtat magsjuk och vi packade lite grejer och åkte till lägenheten. Inte så kul att vara i stugan och behöva springa ut på utedasset hela tiden.
Den 26 var det såklart min tur att bli dålig och vi stannade kvar några dagar till.
Den 29 packade vi återigen in oss i bilen och for upp till stugan
Den 31 packade vi skotern tidigt på morgonen medans det fortfarande var mörkt och sen bar det iväg till svägerskans stuga där vi anglade och grillade. Det var riktigt trevligt. På kvällen gick vid ner till svågerns stuga där vi väntade in 24-slaget.
Sen hände det inte så mycket fram till den 7/1 då det var dags att packa i bilen och åka hem till lägenheten igen =(. Alltid lika tråkigt att åka därifrån!
Efter helgen så packade jag min väska och for till Sundsvall igen med blandade känslor.
Jag har hunnit med 2 tentor och en kursstart och nu är det dags för praktik! =) det ska bli riktigt kul!

Nu har ni iaf hunnit ikapp vad som hänt i mitt ganska så ointressanta liv..
Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång!

Ta hand om er!



En bild från 2009-12-30!

RSS 2.0