Snart..

Idag har jag varit duktig och skrivit klart min individuella uppgift.. den sista för den här terminen.. =D Känns underbart skönt! Nu är det "bara" tentan kvar, det känns ju sådär.. har knappt öppnat böckerna.. har haft massa annat att göra faktiskt.. Men snart så.. Måste "bara" packa och städa lite.. som det ser ut nu så har ja ju inte ens plats att sitta å plugga på..

Just nu är det faktiskt ganska lugnt och skönt i min lägenhet.. Förstår inte hur jag kan njuta av tystnaden ibland.. och ibland hata den.. Jaja, man ska inte förstå allt som en smart tjej brukar säga ;) (Jag alltså) =P

Nej, nu ska ja få lite gjort.. har vart alldeles för inaktiv idag..

I morgon åker jag hem till älsklingen!!! Underbart!!
Tycker om dig Mag!!
Kyssar!!

Gahhh

Bjud mig på mat, god mat....
Jag håller på att svälta ihjäl, men det är så fasligt tråkigt att laga mat..
Nu har jag iaf diskat, skönt.. städningen och packningen kvar... jag vet... det går inte fort.. =S Men snart så... snart.. Måste bara få i mej lite föda först..


Puss puss!!!

Kärlek!!!

Redovisning..

..avklarad... Idag har jag haft min sista muntliga redovisning för den här terminen.. känns så otroligt underbart!! Nu har jag gjort klart en kurs till. Jag är faktiskt ganska stolt över att jag lyckats klara den här kursen utan att behövt komplettera eller kommit efter. Sen att jag har klarat av att läsa 3 kurser samtidigt är jag ännu mer stolt över *En klapp på axeln till mig själv*!!

Nu ska jag börja packa och städa min lägenhet, ser ut som en bomb slagit ner här.. är hemskt.. Jag som egentligen är en ganska renlig människa.. =S Vilket inte syns alls nu!! Usch.. Men jag måste ju faktiskt låta plugget gå i första hand.. Så idag blir det att diska, städa och packa. Ska bli skönt att få städa upp lite. Sen får vi se om jag "hinner" plugga.. Hur var det nu.. skulle det gå först?? Inte just idag och just nu ;)
I morgon blir det att tvätta och att plugga järnet mellan maskinerna.. (inte ordagrant, jag ska inte sitta mellan tvättmaskinerna och plugga).

Nej, nu måste ja börja så att det snart blir klart..

Snart Mag, så kommer jag ner till dig!! Äntligen!! Ska bli så underbart!!
Kyssar på min stora lövhög!!

RSS 2.0