Snart...

jaha, då var det onsdag då.. Idag går jag i skolan från 10:15-17:00 så idag blir det en heldag..
Igår så var det ju dagen D. Dvs Monstertentadags. När jag gick därifrån så kände jag mig glattöverraskad och nöjd. Jag tyckte att det gick mycket bättre än jag trodde att det skulle göra.. =D Så nu är det bara att vänta på resultatet.. i 3 veckor..
Men men.. har massor att göra under tiden, så nog har jag nåt för mig ändå..

På fredag tar jag tåget mot Dalarna igen! Ska bli så underbart skönt att få träffa folket igen! Saknar ju ihjäl mig här uppe.
Ang mitt humör så känns det inte som jag mått så bra på länge faktiskt.. tror att tentan har tyngt mig en heldel..
Nu flyger jag runt ;)

nej, nu ska ja göra mig i ordning för skolan.

Puss på er!!

Helgens slut..

Idag är det söndag och sista dagen på denna helg.. tråkigt men sant.. det betyder att det alldeles strax är tisdag och tenta.
I morgon har jag egna studier, har bokat ett rum i skolan där jag kan sitta och förhoppningsvis få nånting gjort.

Nej, nu ska ja göra mig klar för sängen!

Puss på er!!

Kan inte beskriva i ord..

Idag har jag faktiskt haft en bra dag.. (alla dagar är bra om man jämför med igår), men på riktigt.. idag har det varit en bra dag..
Just i skrivandets stund så är jag helt lyrisk, jag svävar på mina rosa moln!! Jag har precis pratat i telefonen med mannen i mitt hjärta och allt känns så underbart skönt, det känns så rätt!! Visst, allt har gått snabbt, och det är lite skrämmande.. men det känns så naturligt, det känns som vi har känt varandra hela livet!!


Nu över till något annat!! Körslaget!!
Team Stefan rockade som vanligt!! Vid sånna tillfällen är man stolt över att vara från Älvdalen!! (kommunen räknas faktiskt åxå) och det var skönt att höra lite dialekt!! =D
Team Pontare var riktigt bra dom med. Jag fick gåshud över hela kroppen!
Team Ola, vad ska man säga?!.. Klockrent och underbart att lyssna på!! Toppen bra var dom!
Team Ami, vad säger man?! Den tjejen kan!! När kören sjöng det sista så rann tårarna ner från mina kinder och jag rös i hela kroppen!! Det var så underbart!!

Nu ska ja även erkänna en sak...
Det var första gången jag hörde lite av texten på "snälla, snälla, snälla, snälla.." Och jag kan faktiskt säga att den biten jag hörde var bra! Misstolka mig inte.. TEXTEN är bra.. men jag tycker inte om Caroline och jag tycker inte att hennes kör är nå bra..
Team Rigo, dom var inge bra.. det har dom inte varit nångång.. tur att dom åkte..


Nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna och drömma så gott!!!
Hoppas ni haft en toppendag ni med!! =D
Puss påer!!!

Man lär sig nåt nytt..

..varje dag..
Igår lärde jag mig iaf två saker, eller tre..

Jag fick verkligen uppleva vad tentaångest är för något. För den ångesten jag hade igår vet ja inte om man kan sätta ord på.. satt mest i min ensamhet och grät floder.. Dagen igår kändes verkligen piss.. Visst, folk säger att dom har tentaångest.. men jag lovar, ni vill inte uppleva det jag upplevde igår..

Det andra jag lärde mig var hur man tröstäter, och jag kan inte påstå att jag mådde bra efteråt. Ändå fick jag inte i mig så mycket. Det blev en lövbit med pommes till middag och chips till kvällen. Jag höll verkligen på att spy.. men jag tror det också hade med ångesten att göra. Det var ingen bra kombination kan jag lova.. Jag var verkligen körd ner i botten.

Det tredje jag lärde mig var (vilket jag iof redan visste) var att jag Plupp är en underbar vän!! Hon ringde och pratade med mig och lät mig prata.. Man märker att hon verkligen bryr sig!! Sen fick jag prata med hennes 2 systrar, hennes pappi och hennes mammi!! Dom är så underbara allihopa ;)
I morse fick jag ett sms från Plupp och hon får mig att le innan jag ens klivit upp ur sängen!!
Du är GULD värd för mig vännen!! Jag är så glad över att ha dig som vän!!

Jag har setat länge (veckovis) och funderat på vad jag ska göra med mitt liv. Om jag ska plugga klart, flytta "hem", vill jag det här?, ska jag jobba med det här hela livet?, ska jag var så långt ifrån alla "mina"?, tänk om det händer nåt när jag inte är nära.. osv..

Så lägger man ihop 1+1 så kanske man kan fundera på om jag har tentaångest eller livsångest eller om det är nåt fel alls? det har hänt för mycket på sista tiden för att jag ska känna mig trygg med allt runtomkring..

Jag skriver inte detta för att folk ska tycka synd om mig, utan för att mina kompisar/vänner ska förstå varför jag inte riktigt har varit mig själv den sista tiden.

Sen har det kommit upp en sak till på tapeten som ska kollas upp.. Det blir intressant, men ännu ett beslut att få beslutsångest över =P hmm.. varför slutar så många ord på ångest?? =/

Nej, nu ska ja fixa lite.. äta och se om jag kan plugga lite utan att må dåligt =P




<3 Mag!! Du finns där för mig och du får mig att må bra!! <3


<3 Plupp!! Du är BÄST!! Du får mig alltid att le och skratta!! =) <3


Jag Älskar Er båda, oerhört mycket!!


Rycka upp mig..

fredag idag.. kul tycker vissa.. obetydligt för mig just nu.. hade lika gärna kunnat vara onsdag.
Jag fick inge besök i helgen, vilket jag var beredd på men ändå känns det skit..
Idag har jag en riktigt dålig dag, men det kommer bli bättre.. det SKA det!!

Så, nu har jag uppdaterat lite..

Nu ska jag rycka upp mig!!

Hej hopp!! i min garderob finns det en....................................................................................... mopp!!

Puss på er!

Hmm..

får väl lov att skriva lite här då jag fick uppmaningar om att uppdatera mera.. Visserligen från en person som jag knappt vet om denne gör det bättre i sina uppdateringar ;)

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket förutom att pluggat (nu blev ni förvånade va?!;).. )
Sitter och hoppas på att jag får besök i helgen, hoppas dock inte för mycket då det finns risk att bli besviken om så inte blir fallet..
I helgen blir det inte så mycket mer än plugg, oavsett om jag får besök eller inte. Näsan kommer vara i böckerna ändå tyvärr..
Ja, vet inte om det finns nå mer intressant att uppdatera med.. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu..
På morgonen vaknar jag (dock alldeles för sent, 9 står klockan på då), sen fixar jag lite frukost och sen kommer böckerna fram framför näsan, sen kanske att det blir lite lunch, sen näsan i böckerna igen, sen möjligtvis middag om jag känner för det.. Sen kommer näsan ner i böckerna igen..
Tyvärr så blir det alldeles för lite gjort med pluggandet ändå.. (jag har en tendens av att kunna sitta å glo i taket en bra stund och låta tankarna flyga, vilket ibland leder till dåliga tankar och dåligt humör)

Nej, nu ska ja nog ut och springa lite innan lunch, annars blir det så sent och risk för att det inte blir av alls.. =P

Hoppas det dög med en liten uppdatering.. kanske blir mer i helgen om ni har tur ;)

Puss på er!!

Plugg..

..plugg plugg plugg plugg...
det är det som står på mitt schema fram tills på tisdag då megatentan äger rum..
Jag är laddad men samtidigt väääldigt rädd.. =P det är min framtid som står på spel ;)

Jag saknar Mange väldigt mycket, men det är väl normalt och tyvärr inget jag kan göra nåt åt innan nästa helg då jag åker ner till honom.

Jag vill veta vad framtiden har att erbjuda med Jobb, förhållande, familj, bostad osv..

Jag vill vara klar med utbildningen nu och jobba och njuta av livet och ledighet (ledighet vet ja knappt vad det är just nu)

Nej, nu ska ja plugga så jag snart blir klar och får flytta med älsklingen!! ;)

Puss på er!!

Underbara helg!!!

Tisdag och fint väder... synd när man måste plugga hela dagen och 2 veckor framöver.. Det är nu det ska vara lite ruggigt och kallt ute så man kan sitta inne med gott samvete. För att om 2 veckor bli massa sol och underbart väder så man kan vara ute då det finns tid =P

Fick lov att ta en paus i pluggandet nu.. det går riktigt bra. Men jag hade önskat att jag hade ett skrivbord. Sitter man i sängen får man nackspärr och vid matbordet sitter ja inge bra när jag ska sitta länge.. Så jag fåt hitta en lösning på problemet så jag kan sitta länge utan att få ont.

Lite om helgen.
I torsdags kväll kom Mange hit som en överaskning. Han skulle egentligen ha kommit på fredag morgon/fm.

fredag morgon tog vi våra saker och hoppade in i bilen och började styra den norrut.
Efter ca 4 timmar var vi framme vid slutdestinationen UMEÅ!!
Vi åkte direkt till Scandic och tog in på hotellet. Efter att vi lämnat våra saker på rummet så gick vi till folkets hus och hämtade biljetter till kvällens föreställning.
På väg till hotellet igen så gick vi in på en pizzeria och åt som 2 människor som inte sett mat på evigheter (endast frukost hade intagits på hela dagen).
Efter en underbart god pizza så gick vi tillbaka till hotellet och vilade lite, för att sedan fylla badkaret och hoppa i. Behöver jag säga att det var helt underbart!! Har inte badat i badkar på hur länge som helst.
Efter ett tag i badkaret och ett varsitt glas vin så duschade vi och gjorde oss i ordning för föreställningen.
Ca 2 timmar innan föreställningen skulle börja så gick vi ner i hotellrestaurangen och tog ett varsitt glas till. Det var mysigt att sitta där och prata och lyssna på livemusiken som spelades. Efter ett tag så kom det ett par och satte sig bredvid oss och började prata. Dom var riktigt trevliga och tiden rann iväg. Vi skyndade oss upp på rummet och hämtade jackorna och biljetterna och småsprang till teatern. Vi lämnade in jackorna efter många om och men och gick och satte oss på våra platser. Då började föreställningen och på scenen stog KLUNGAN!! (för er som inte vet så är det killarna i "mammas nya kille" som har en teatergrupp).
Det var riktigt roligt och lockade till många skratt.
Efter föreställningen så gick vi till en restaurang och träffade ett par som är kompisar med Mange (dom var också i Umeå över helgen, ett sammanträffande), där åt vi lite för att sedan gå till en krog och prata och umgås. Efter den blev det en krog till och sen blev det dags att gå hem till hotellet.
Kl var ca 2:25 när vi kom in på hotellrummet trötta och matta. Jag gick in på toaletten och gjorde mig iordning för sängen och när jag kom ut så satt Mange på sängen med en present till mig.. =D (för er som har glömt så fyllde jag år i fredags, 3 Oktober). Han är ju så otroligt underbar!! Fick ett underbart halsband med ett stenhjärta. Stenen (porfyren) är från älvdalen och från hans hemby Väsa!! Jättefint!! Tack underbara du!!

lördags morgonen/fm vaknade vi och var pigga för att ha varit ut dagen innan. Vi gjorde oss i ordning och gick ner till restaurangen och åt en rejäl frukost. Hotellfrukost är ju såååå gott!! Man slipper plocka fram maten och diska efteråt, helt i min stil ;). Sen blev det en tupplur i sängen igen. Skönt att sova efter maten =).
När vi vaknade igen så packade vi ihop och checkade ut. Hoppade in i bilen och styrde den söderut igen. Blev ett stopp på vägen då Mange hälsade på en gammal lärare från brandmansutbildningen. Sen blev nästa stopp i härnösand för mat och sedan på IKEA i Birsta.
Sen avslutade vi dagen i lägenheten och kollade på tv. Mys!!

Sen på söndagen var det ju såklart dags för det sämsta på hela veckan.. =( Mange skulle åka hem.. =,(

Tack för en underbar helg hjärtat!! Den är oförglömlig!! <3

Nu ska ja fortsätta plugga! hej dåå!!


RSS 2.0